#СеГледамеНаУлица

Бидете дел од вториот ноќен полумаратон во Струмица !

09 Јуни 2019 | Недела | 19:00

СЛЕДЕТЕ НЕ !

5K

  500  денари
 • Брендирана Dri-fit маица со логото на трката
 • Стартен број со чип
 • Вредносен ваучер од 600 денари при купување на Garmin производ од Garmin MK
 • Медал на крај на трката
 • Подарок од партнерите на настанот
 • Оосвежување и овошје за време на трката  

10K

  600 денари
 • Брендирана Dri-fit маица со логото на трката
 • Стартен број со чип
 • Вредносен ваучер од 600 денари при купување на Garmin производ од Garmin MK
 • Медал на крај на трката
 • Подарок од партнерите на настанот
 • Оосвежување и овошје за време на трката  

Полумаратон

  700 денари
 • Брендирана Dri-fit маица со логото на трката
 • Стартен број со чип 
 • Вредносен ваучер од 600 денари при купување на Garmin производ од Garmin MK
 • Медал на крај на трката
 • Подарок од партнерите на настанот
 • Оосвежување и овошје за време на трката  

Полумаратон: Награден фонд

ПЛАСМАН КАТЕГОРИЈА МАЖИКАТЕГОРИЈА ЖЕНИ
19000 денари9000 денари
27000 денари7000 денари
35000 денари5000 денари
43000 денари3000 денари
52000 денари2000 денари
61000 денари1000 денари
7500 денари500 денари

Браво за сите учесници, а особено за организаторите кои се надеваме започнаа една убава традиција која ќе расте се поголема секоја наредна година ! ! !

Честитки до сите учесници и поздрав до организаторот. Нека ова прерасне во една убава трка со традиција!

Благодариме, секоја чест за организацијата, се гледаме наредна година и во Кавадарци и во Струмица.

Прекрасно завршен ден со прекрасно друштво во Струмица на улица! Истрчани трки на 5К, 10К и полумаратон. Се обидовме и успеавме да дадеме поддршка на дебито на овој убав настан.

Најбитно на овој настан беше неверојатната желба и елан на сите во организацијата да успеат во намерата да постигнат успешен спортски настан. Тоа го почуствувавме сите ние кои учествувавме на една од трите трки и во овој дел може само да им се поклониме и да им кажеме едно ГОЛЕМО БЛАГОДАРАМ :)

Браво Струмица. Следната година со уште повеќе натпреварувачи.

Браво, честитки и голема благодарност до секој поединец за добрата организација!

Одлична организација! Ви благодарам и догодина помногубројни.

ПАРТНЕРИ

Добиј официјален сертификат

БИДИ ВОЛОНТЕР